118 νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία που βάζουν λουκέτο

http://ergasia-vres.blogspot.gr/Έπεσε η υπογραφή από τον υπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο με την οποία προχωρά η κατάργηση και συγχώνευση δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων σε όλη την επικράτεια.
Έτσι από τον Σεπτέμβριο συγχωνεύονται 17 δημοτικά σχολεία και 12 νηπιαγωγεία, ενώ καταργούνται 31 δημοτικά και 87 νηπιαγωγεία ανα περιφερειακή διεύθυνση.
Παράλληλα υποβιβάζονται πέντε νηπιαγωγεία και 34 δημοτικά σχολεία, ενώ προάγονται δύο δημοτικά, στα οποία όμως δεν θα δοθούν επιπλέον οργανικές θέσεις μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής των κτιρίων, οπότε και θα επαναπροσδιοριστεί η οργανικότητα των σχολικών μονάδων με βάση τους μαθητές που θα φοιτήσουν εκεί.
Εκτός όμως από τις καταργήσεις το υπουργείο προχωρά και στην ίδρυση τριών δημοτικών και δύο νηπιαγωγείων, τα οποία θα επανδρώσει με εκπαιδευτικούς όταν τελικά λειτουργήσουν οι σχολικές μονάδες.

http://www.news.gr
Διαβάστε την απόφαση για την κατάργηση σχολείων:

About Unknown

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Top