Start Menu Reviver

http://ergasia-vres.blogspot.gr/Νέα RiviverSoft του Reviver μενού Έναρξη μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που εκείνοι ακόμα λαχτάρα για την επιστροφή του μενού Έναρξη και το κουμπί STAR έχουν ψάξει.
Το λογισμικό, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του σήμερα, επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα μενού Έναρξη και το συνοδευτικό κουμπί στα Windows 8, αφού έχετε αγοράσει ένα νέο υπολογιστή ή να αναβαθμιστούν τα σημερινά PC τους με το λειτουργικό σύστημα.
Για πολλούς χρήστες που θα μπορούσε να σημάνει τη διαφορά στον κόσμο. Ορισμένοι Windows 8 χρήστες έχουν παραπονεθεί δυνατά ότι χωρίς το κουμπί της εκκίνησης, τείνουν να χάνονται στο λειτουργικό σύστημα. Οι χρήστες αυτοί, επίσης, ότι υποχρέωση της Microsoft να χρησιμοποιήσετε την οθόνη εκκίνησης για την εκκίνηση εφαρμογών και αναζήτηση στον υπολογιστή τους, απλά δεν είναι βολικό.
Ξεκινήστε Reviver μενού για τα Windows 8 και Windows 7
Ξεκινήστε Reviver μενού για τα Windows 8 και Windows 7
Εκτός από την αντιμετώπιση ορισμένων θεμάτων της ροής κάποιοι χρήστες των Windows 8, Start Menu Reviver παίρνει επίσης ένα βήμα παραπέρα, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσετε το στυλ του κουμπιού έναρξης και μενού Έναρξη ίδια. Χρησιμοποιώντας εικόνες που δημιουργήθηκαν στο στυλ που ονομάζεται το μετρό σχεδιαστική γλώσσα της Microsoft, Έναρξη προσπάθειες Reviver Μενού για να φέρει ένα μικρό κομμάτι της νέας Οθόνη Έναρξης στο μενού Έναρξη του χρήστη, δίνοντας στο χρήστη μια συνεκτική, προσαρμόσιμη αίσθηση.

About Unknown

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Top