Συνεργάτες στο Τελλόγλειο Ιδρυμα

http://ergasia-vres.blogspot.gr/Το Τελλόγλειο Ίδρυμα, προκειμένου να προβεί σε πρόσληψη συνεργατών με συμβάσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, για να καλύψει τις ανάγκες των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που θα αναπτυχθούν στο πλαίσιο των εκθέσεων που θα λειτουργήσουν στις εγκαταστάσεις του το χρονικό διάστημα: Σεπτέμβριος 2013 – Ιανουάριος 2014, καλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Αναγκαίο τυπικό προσόν αποτελεί η κατοχή πτυχίου ΠΕ Θεατρολογίας ή ΠΕ ΑΣΚΤ ή ΠΕ Ιστορικού-Αρχαιολογικού ή ΠΕ Ιστορίας της Τέχνης της ηµεδαπής ή αλλοδαπής (αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ).
Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος, μαζί με σύντομο βιογραφικό σημείωμα και επικυρωμένο αντίγραφο του τίτλου σπουδών, θα υποβάλλονται από 5 Ιουλίου μέχρι και 23 Αυγούστου 2013, κατά τις εργάσιμες ημέρες, τις ώρες 10:00 έως 14:00, στη Γραμματεία του Ιδρύματος (αρμόδια κα Δόμνα Παραφέστα), στην οδό Αγίου Δημητρίου 159Α, 546 36 Θεσσαλονίκη, 2ος όροφος, τηλ.: 2310-991610.
Το έντυπο της αίτησης διατίθεται από τη Γραμματεία και την ιστοσελίδα (www.teloglion.gr) του Ιδρύματος.
Αρμόδιο για την τελική απόφαση και επιλογή είναι το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος αποφασίζει κατά την ελεύθερη κρίση του και δεν είναι υποχρεωμένο να αιτιολογήσει το αποτέλεσμα της αξιολόγησης των αιτήσεων.
Η παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ανακαλείται ελεύθερα και η διαδικασία που θα αρχίσει διακόπτεται οποτεδήποτε.

Την πρόσκληση και την αίτηση μπορείτε να βρείτε εδώ

About Unknown

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Top