Δήμος Θέρμης: Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

http://ergasia-vres.blogspot.gr/Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η εφαρμογή του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την Απασχόληση Ανέργων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και η διάρκεια απασχόλησης θα είναι πέντε μήνες. Ως τελικούς δικαιούχους έχει τους Δήμους, τα Νομικά Πρόσωπα, τις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις, Συνδέσμους και ΔΕΥΑ.
Οι θέσεις που έχουν εγκριθεί για το Δήμο Θέρμης είναι 166 και αφορούν στις ακόλουθες ειδικότητες:
-         ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΙΕΚ κατεύθυνσης πληροφορικής.
-        ΠΕ, ΤΕ διοικητικοί, οικονομολόγοι, λογιστές, διοίκηση επιχειρήσεων, ΔΕ διοικητικοί και ΥΠ γενικών καθηκόντων.
-       ΠΕ, ΤΕ Κοινωνικοί λειτουργοί, Κοινωνιολόγοι, Βρεφοκόμοι ειδικής αγωγής, ψυχολόγοι, φυσιοθεραπευτές, ΔΕ Βοηθοί βρεφοκόμοι, νοσηλευτές καθώς και ΥΕ γενικών καθηκόντων.
Η προκήρυξη θα γίνει μέσω του ΟΑΕΔ και η επιλογή με κριτήρια ΑΣΕΠ.Απαραίτητη για την υποβολή δικαιολογητικών είναι η κάρτα ανεργίας. Έτσι όσοι ενδιαφέρονται κι ανήκουν στις παραπάνω ειδικότητες θα πρέπει να φροντίσουν άμεσα για την έκδοση κάρτας ανεργίας προκειμένου να μετέχουν στο πρόγραμμα που θα υλοποιήσει ο Δήμος Θέρμης.

About Unknown

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Top