ΕΛΤΑ: Προσλαμβάνουν 800 άτομα

http://ergasia-vres.blogspot.gr/Σε διακοπή λειτουργίας 80 καταστημάτων, ανά την Ελλάδα θα προχωρήσει η διοίκηση των ΕΛΤΑ, όπως ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της ΔΕΚΟ Κωστής Μελαχροινός.


Τα καταστήματα αυτά θα αντικατασταθούν από ισάριθμα πρακτορεία  και στόχος του μέτρου αυτού είναι η εξοικονόμηση 2,5 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Το κόστος λειτουργίας των πρακτορείων θα είναι μικρότερο, ενώ η λειτουργία τους θα μπορεί να ανατίθεται και σε δημοτικές αρχές. Όπως διευκρίνισε ο κ. Μελαχροινός, τα πρακτορεία θα συνυπάρχουν αρχικά με τα καταστήματα και το προσωπικό θα εξακολουθήσει να απασχολείται στα πρακτορεία.

Προσλήψεις

Απαντώντας σε ερώτηση του Capital.gr, ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΤΑ Κωστής Μελαχροινός σημείωσε ότι δεν πρόκειται να απολυθεί κανένας υπάλληλος.

«Απολύσεις ούτε υπήρξαν, ούτε υπάρχουν, ούτε σχεδιάζονται» ανέφερε. Αντίθετα, όπως τόνισε, τα ΕΛΤΑ θα προχωρήσουν σε 820 προσλήψεις νέων συνεργατών μέσω της διαδικασίας του ΑΣΕΠ, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του ταχυδρομικού δικτύου.



Πηγή:www.capital.gr

About Unknown

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:


Top